Pregled HostingPilot.rs reseller/ loyalty programa

U ovom tekstu daću kratak pregled HostingPilot.rs reseller/ loyalty programa. Tekst je pisan u saradnji sa kompanijom NiNet.

HostingPilot.rs je reseller i loyalty program hosting kompanije NiNet (ovaj blog je oko godinu dana hostovan u NiNetu), preko koga partneri mogu da zakupe deljeni (shared) hosting, VPS, namenske servere, domene (preko Hosting Pilota omogućeno je instant naručivanje domena) i SSL sertifikate po povoljnijim cenama.

ninet hosting pilot reseller loyaltu program

Partner može postati fizičko ili pravno lice koje uplati avans od 100e za Friend status, 200e za Pro status, odnosno 500e za Partner status. Uplaćenim novcem mogu da se kupe gorenavedene usluge kompanije NiNet po povoljnijim cenama.

Stečeni partnerski status važi naredne dve godine!

Koliko popusta na usluge kompanije NiNet donose nivoi partnerskih statusa, pogledajte na slici ispod:
hosting pilot popusti

Pregledajte izgled i mogućnosti HostingPilota u ovom videu:

Kome preporučujem partnerstvo sa HostingPilot programom kompanije NiNet?

Partnerstvo sa HostingPilotom vam predlažem pre svega ako radite domaće projekte.

Ukoliko u toku dve godine potrošite više od 100e na hosting i domene, (ukoliko imate više sajtova ili .rs domena, trošak je sigurno toliki) isplativo je prijaviti se za HostingPilot partnerski/ loyalty program.

Preko HostingPilota možete zakupiti usluge i za klijente, a preko interfejsa na koji se radi veće sigurnosti konektuje preko VPN alata koji besplatno dostavlja NiNet, možete generisati i fakturu.

Ukoliko nudite usluge dizajna ili developmenta sajtova, ukoliko nekome podižete prvi sajt ili nudite kompletnu online marketing uslugu u kojoj pored navedenog nudite i usluge online marketinga, od SEO do community i social media managementa, preko ovog programa možete ponuditi klijentima i hostovanje sajtova, i pri tome ostvariti znatnu uštedu i za sebe i za klijente.

Zašto baš NiNet i HostingPilot za vaše domaće projekte?

hosting pilot popusti

U odnosu na affiliate programe…

Za razliku od većine affiliate programa, gde procenat od prodaje dobijete jednokratno, snižene cene za partnere HostingPilota traju dok god ostanete partner projekta.

SEO za domaće projekte

Gledano iz ugla SEO, za sve projekte je poželjno da imaju zakupljen domen zemlje u kojoj posluju (ovom blogu možete pristupiti i preko adrese http://igortomic.rs).

Mala prednost je i kada svoje sajtove hostujete u firmi koja svoje servere drži u zemlji u kojoj se nalazi ciljna grupa tih sajtova. NiNet svoje servere drži u Srbiji, i to je upravo jedan od razloga zbog kojeg svoj blog hostujem u NiNetu.

Bilo mi je jako zanimljivo i neočekivano to što mi se pre oko godinu dana, nakon prebacivanja bloga na NiNet hosting poseta blogu vidno povećala. Bilo je neočekivano pogotovo što sam blog prebacio u letnjem periodu, kada je poseta obično manja.

Napomena: Ne mogu da tvrdim da je promena hosta jedini razlog povećanja posete, ali je sigurno odigrala ulogu.

Prijavite se na hostingpilot.rs već danas. Tekst podelite sa prijateljima, nekome će sigurno da bude od koristi!

Lep pozdrav,
Igor

Comments
  1. Alex

    Ninet je pouzdan hoster iz Niša, hostovao sam kod njih ranije, sasvim pristojna usluga po povoljnoj ceni.

ADD YOUR COMMENT