CPA i Affiliate Marketing resursi za početnike

U ovom članku odlučio sam da linkujem veliki broj kvalitetnih i besplatnih resursa koji funkcionišu sada i koji će vam sigurno pomoći ne samo da uvidite konkretne korake koje možete poduzeti i zatim odmah početi sa radom, već ćete i pre nego što završite sa čitanjem linkovanih resursa shvatiti i način funkcionisanja CPA i affiliate marketing industrije.

 

cpa i affiliate marketing resursi za pocetnike slika

slika: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Laptop-ebook.jpg 

 

Za početak predlažem da pročitate tekst koji govori o tome šta je to Affiliate Marketing, zatim se upoznajte sa terminima koji se u CPA i Affiliate Marketing industriji svakodnevno koriste. Zatim, ukoliko još niste učlanjeni u CPA mrežu a to bi želeli, za početak pročitajte vodič koji će vas naučiti kako da budete prihvaćeni u skoro bilo koju CPA mrežu.

 

Predlažem svim početnicima da pročitaju besplatnu knjižicu koju možete preuzeti sa sajta http://newbie411.com.

 

Dalje, resursi koje bih preporučio početnicima uključuju download ebook-a sa sajta http://finchsells.com/survival-kit, a zatim i eknjige sa sajta IMGrind za malo širu sliku o dovođenju potencijalnih mušterija (lead generation).

Stephane sa http://dukeo.com će vas u zamenu za vaš email naučiti raznim metodama za zaradu, od whitehat, preko grayhat do blackhat metoda.

Sav imenovani materijal je besplatan, tj. dobija se u zamenu za email adresu, ali vredi. Takođe, sav linkovani materijal kreiran je pre manje od šest meseci.

 

Zatim bih dodao i nešto stariju knjigu, ali i dalje vrednu pažnje, Rags2Riches i CPA Money Madness od Kenster-a (2 u 1 ebook). Za ovu elektronsku knjigu ne treba potvrda emaila, pa vas stoga ne šaljem na opt-in.

 

 

Pošto je advertajzing na mobilnim telefonima sve popularniji, svakako preporučujem i IM Grind Mobile Advertising Guide u kome ćete saznati kako da etički sprovedete svoje kampanje na mobilnim uređajima, kao i koje kanale pri tome možete da koristite.

 

Materijali koji će vam pomoći da shvatite osnove SEO su SEOMoz vodič za početnike i Dan Theisova knjiga SEO Fast start.

 

Ogroman i odličan infografik naznav “Vodič kroz Internet Marketing za njubove”, koji možete preuzeti i u PDF formatu pripremili su momci iz kompanije Unbounce.

 

 

Kako bi bili informisani oko najnovijih dešavanja u industriji, predlažem vam da često bacite oko na neki od sledećih agregatora vesti sa vodećih blogova iz industrije:

http://affposts.com

http://www.affdaily.com

http://affbuzz.com

 

 

Ukoliko vam je članak pomogao, svakako ga podelite sa prijateljima preko vaše omiljene društvene mreže. Ukoliko želite da predložite ebook koji vredi pročitati, molim vas da to i učinite.

 

Lep pozdrav,
Igor

Comments
  1. Milos

    Sjajni resursi Igore. Bookmark-ovao sam stranu, jer ima mnogo stvari koje ovde vredi pročitati.

  2. hosting recenzije

    Pre par dana sam naišao na link prema ovoj stranici na IZ forumu.
    Nije mi se dalo da sve te resurse čitam na računaru, pa sam se napokon odlučio da kupim tablet i evo već dva dana čitam redom.

ADD YOUR COMMENT