3 Besplatna kursa “Uvod u HTML i CSS” za čitaoce bloga

EDIT 15. April: Dobitnicima sam besplatne kodove poslao preko privatne poruke na Facebook stranice bloga. Time se ova akcija završila. Hvala ITAcademy, svima koji su se prijavili, kao i onima koji su pomogli da se o ovoj akciji pročuje.

 

—————————————

U saradnji sa kompanijom LINK group u mogućnosti sam da čitaocima bloga ponudim tri besplatna online kursa pomoću kojih ćete naučiti osnove HTML i CSS.

Pomoću ovih kurseva moći ćete da savladate osnovu modernog weba i olakšajte svaki naredni korak ka usavršavanju IT znanja i otvaranju novih profesionalnih mogućnosti.

ITAcademy kao deo LINK group ovim kursom pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju u oblasti programiranja da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje mogu pomoći da lakše dođete do boljeg zaposlenja.

Više detalja o samom kursu.

Kurs je idealan za ljude koje zanima osnova web dizajna i web developmenta / web programiranja, ili jednostavno žele pored već postojećih veština da savladaju nove.

Prodajnu stranicu kursa, kao i opis plana i programa predavanja, možete da vidite na ovoj stranici, a više detalja možete da saznate i u dva kratka videa ispod.

 

Kako da dobijete besplatan kurs?

Da biste prijavili učešće u ‘nagradnoj igri’ za dobijanje kursa, potrebno je samo da pošaljete poruku na FB stranicu bloga, i da napišete da ste zainteresovani za kurs.

Najviše bih voleo da tri koda za kurseve podelim studentima i nezaposlenim osobama koje same teško mogu da priušte da plate edukaciju, kao i osobama kojima je engleski na slabijem nivou i kojima će mnogo značiti što je kurs na srpskom jeziku.

Tri dobitnika odabraću 15. aprila, i njima poslati kod sa kojim ostvaruju pravo na besplatan online kurs. Dobitnici će moći sa svojim kodom da se prijave kad god žele na ovoj stranici, i dobiće na mejl pristup kursu koji važi narednih 180 dana, a kome se može pristupiti preko e-learning platforme ITAcademy.

Pozivam vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do solidno plaćenog posla.

Comments
  1. Dragan

    Fantasticno! Ovo je nesto sto u ovo doba se ne sme propustiti. Bravo!

  2. Marko

    Ovo je super, hvala puno!

ADD YOUR COMMENT